Optimized Image

The Definition of High Quality.

Let's work more, by saving more time.

About Us

Model Plast

Në Model Plast, ekipi ynë me përvojë disa vjeçare është i përkushtuar dhe I fokusuar vazhdimisht në cilesinë e prodhimit, ku synojmë të ofrojmë zgjidhje të shkëlqyera për nevojat e klientëve tanë.

Ekonomiciteti

Stretch folie ofron mbulim ekonomik dhe profesionist për objekte te ndryshme, si zgjidhje ideale duke ofruar një alternativë efikase dhe profesionale për nevojat e mbulimit dhe mbrojtjes me cmim të ulët.

Reciklimi

Përdorimi i materialeve të rikuperueshme dhe proceset e prodhimit të kujdesshme mbeten në përputhje me standardet më të larta të mjedisit. Produktet tona janë 90% të reciklueshme.

Logjistika Teknike

Stretch Folie është një indikator i rëndësishëm në logjistikën teknike, duke ndihmuar në sigurinë dhe efikasitetin e transportit të pajisjeve dhe materialeve teknike.

Rezistenca

Stretch Folie ka rezistencë ndaj rrezeve UV, dëmtimeve fizike, shqyerjes, deformimit, etj.

Rreth Produkteve Tona

Përdorimi i teknologjisë së fundit dhe materialet e cilësisë së lartë sigurojnë që të gjitha produktet tona të jenë të performuara mirë duke përmbushur standardet më të larta të industrisë.

Prodhojmë të gjitha llojet e Stretch Folies me ngjyrë dhe pa ngjyrë, me dimensione të ndryshme

Testimonials test
alt

Vetitë

Stretch Folie gjithashtu përdoret për të mbuluar dhe për të mbrojtur produkte të ndryshme ushqimore, duke përfshirë fruta, perime, mish, produkte të kondimentit, dhe shumë të tjera. Në familjet tona kjo folie ruan freskinë ushqimore

    Ofron Mbrotje nga :
  • Ndikimet e demshme te mjedisit
  • Myku, lageshtia
  • Tymi, aroma te pakendshme etj..

Stretch Folie 5kg

Stretch Folie jonë shquhet për elasticitetin e tij të jashtëzakonshëm.Ka shtrirje të shkëlqyeshme dhe kjo veti lejon atë të përshtatet me lehtësi me formën dhe madhësinë e mallrave, duke siguruar një mbrojtje të fortë dhe të përshtatshme.

  • Elasticiteti i lartë mundëson mbrojtjen e mallërave dhe i siguron të mbeten të pandryshuara
  • Përmban shtypjen e punksionit, kështu duke ofruar mbrojtjen nga shpimi.
a
a

Stretch Folie 16kg

Stretch Folie ofron një nivel të jashtëzakonshëm të forcës së tërheqjes. Kjo veti e lejon përdoruesin të aplikojë një tension të duhur në paketimin e materialeve, duke siguruar një mbrojtje optimale të mallrave. Forca e tërheqjes ndihmon në parandalimin e rënies së mallrave gjatë transportit dhe depozitimit.

Air bubble

Stretch Folie të cilën e prodhojmë ne është material paketimi që përfaqëson një standard të lartë të cilësisë në industrinë e logjistikës dhe transportit. Ky produkt është i dizajnuar me një qëllim të qartë: të ofrojë mbrojtje dhe të sigurojë transportin e mallrave në mënyrë të efektshme dhe të sigurtë.

Eshte e projektuar te kete:
  • Qëndrueshmeri ndaj tymit, dhe kushteve të ndryshme te mjedisit
  • Mbrojtje ndaj ekspozimit në diell
  • Qëndrueshmeri në depozitimin e mallërave në mjedise me lagështi.
a
a

Qëllimi

Ky produkt është i lehtë për tu përdorur dhe aplikuar, pavarësisht nëse përdoret dorazi ose me pajisje të specializuara për paketimin. Kjo lejon për një proces të shpejtë dhe efikas të paketimit, duke ulur koston e kohës dhe resurseve.

Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë një eksperiencë të jashtëzakonshme për klientët tanë. Ne jemi të angazhuar të jemi një partner i besueshëm dhe i përgjegjshëm, duke ofruar zgjidhje të personalizuara për nevojat specifike të çdo klienti.

Pyetjet më të shpeshta

1. Sa ofron elasticitet folia në 1 metër?

1 metër folie mund të zgjatet deri në 5 metra, kështu duke ofruar siguri më të madhe.

2. Nga çka prodhohet Stretch Folia?

Stretch Folien e prodhojmë nga granulati i pastër, prandaj ka ngjyrë transparente me shkëlqim.

3. Çfarë trashësie ka stretch folie?

Trashësia varion nga 8 micron deri në 40micron, varësisht nga kërkesat e klientit.

4. Ku ndodhet Fabrika?

Fabrika gjendet në Viti, Magjistralja Viti-Kllokot.

5. Sa lloje te Stretch Folieve i prodhoni?

Stretch Folie

2.35kg

2.5kg

5kg

16kg

Super Stretch

Super Power Stretch

Jumbo roll deri në 50kg

Super Stretch Masterbatch

Stretch Standard Masterbatch

-->
a

Model Plast

The main characteristics of the stretch foil that we produce are: Excellent stretchability (elasticity), high transparency, puncture resistance (puncture protection), resistant to humidity and is more economical.

Contact

Address

Rr. Presheva,

Viti, Kllokot

Call Us

+383 44 193 760

+383 49 193 902


International Service

+383 48 876 724

+383 48 193 760

Email Us

info@modelplast-ks.com

Open Hours

Monday - Friday

9:00AM - 05:00PM